Ik heb een leuk nieuwtje…ik ben gevraagd om 28 november in de stadsbibliotheek in Dordrecht aanwezig te zijn bij het evenement ‘Nederland leest voor ondernemers’. De bibliotheek zet deze dag zijn deuren open voor ondernemers uit de regio. Tijdens het evenement vind je schrijvers van managementboeken over actuele en inspirerende onderwerpen waar ondernemers écht iets aan hebben. Hoe leuk is dat…in mijn eigen geboorteplaats mogen vertellen over mijn boek. De toegang is gratis, maar je moet je wel aanmelden en dat kan via onderstaande link. Er zijn meerdere schrijvers aanwezig die met je in gesprek gaan over hun boek. Houd jij van jezelf ontwikkelen door het lezen van inspirerende boeken, dan is dit hét evenement om bij aanwezig te zijn. Ik kijk er naar uit je dan te ontmoeten. Tot de 28e?

Aanmelden via deze link