Met grote trots presenteer ik je mijn boek ‘De BV IK’. Met dit boek wil ik je inspireren om de regie over je leven te nemen en je dromen waar te maken. ‘De BV IK’ is een lees- en werkboek ineen. Ik wissel theorie af met verhalen van mijzelf én cliënten. Het staat boordevol oefeningen en handige tips. ‘De BV IK’ is geen oppervlakkig geleuter, maar een actieplan dat werkt. Liefdevol confronterend en met de nodige humor.

Stel dat jij een bedrijf bent, hoe maak je dan winst?

Als carrièretijger in de zakenwereld hielp ik mijzelf in 2003 aan een burn-out. Op dat moment zei mijn man Sjoerd tegen mij: “Weet je wat jij moet doen? Jij moet de BV IK oprichten. Zie jezelf als een bedrijf. Als een bedrijf geen winst maakt, gaat het failliet. Hoe ga jij winst maken?” Ik wist nog niet precies wat ik daar nou mee moest. Ik zei tegen mijzelf: “Je hebt er zelf zo’n puinhoop van gemaakt. De enige die dit kan oplossen ben jij en niemand anders.” Dit was de dag waarop ik de regie over mijn eigen leven nam. Niet wetende dat ik vijftien jaar later een boek zou schrijven over mijn leven vóór en ná de burn-out. En het leven daarna is een stuk leuker, kan ik je vertellen.

Pleasers, perfectionisten en sterke mensen

Moet jij altijd sterk zijn? Ben jij een perfectionist of pleaser? Sta jij altijd klaar voor anderen en heb je geen tijd voor jezelf? Ga je door ondanks vermoeidheid en kwaaltjes? Dan ligt een burn-out op de loer. Speciaal voor jou heb ik ‘De BV IK’ geschreven. Alles komt aan bod in ‘De BV IK’. Niet eerder was er een boek waarin een mens als een bedrijf gezien wordt. ‘De BV IK’ is een alles-in-één-concept: theorieboek, werkboek/actieplan én een kosteloze online training. Het boek is opgebouwd in de vorm van een bedrijfsplan en bestaat uit drie delen. In deel één richt jij je BV IK op, waarbij je start met de basis: voeding, beweging en rust. In deel twee maak je je eigen BV IK bedrijfsplan, waarbij het gaat om het wie, waarom, waar, hoe en wat. Je krijgt inzicht in je mindset. Bij elke keuze spelen twee zaken een rol: tijd en geld. Daarom maak je in deel drie je eigen financiële plan. Liefdevol confronterend en met de nodige humor spoor ik je aan tot actie. De drie delen vormen samen een complete hand-leiding om een gezond, gelukkig en zinvol leven te leiden.

BESTEL NU en ontvang tijdens de boekpresentatie op 8 november een gesigneerd exemplaar

Als je nu het boek bestelt, ben jij de eerste die het boek in handen heeft. Je ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging om de boekpresentatie op 8 november bij te wonen. Na mijn BV IK presentatie heffen we samen het glas op de geboorte van ‘De BV IK’. Daarna zal ik persoonlijk je boek signeren. Dit feestje wil je toch bij zijn! Ga naar onze boekpagina en bestel vandaag nog jouw exemplaar.

Wil je mij helpen mijn passie te vervullen?Ik hoop natuurlijk dat jij net zo enthousiast bent als dat ik dat ben. Wil je mij helpen in mijn passie om zoveel mogelijk mensen te inspireren de regie over hun leven te nemen en een gezond, gelukkig en zinvol leven te leiden? Maak dan mensen in je omgeving attent op ‘De BV IK’: stuur deze nieuwsbrief door naar alle pleasers, perfectionisten, wegcijferaars, stresskippen, harde werkers en mensen die je lief zijn. Verwijs ze naar mijn boekpagina. Je geeft ze er een groot cadeau mee!

De BV IK logo