Budgetcoaching

Budgetcoaching om overzicht te krijgen in de eigen financiën, jouw programmering over geld te ontdekken, een visie te ontwikkelen, keuzes te maken en prioriteiten te stellen.

Budgetcoaching voor iedereen

Budgetcoaching is voor iedereen die zich in de context van geld en financiële middelen willen ontwikkelen. Het is een specifieke vorm van begeleiding aangezien geld van invloed is of iemand in balans is of niet.

Goed geldbeheer heeft niets te maken met rijk willen worden. Het heeft te maken met stabiliteit en toereikendheid. Je gedachten worden niet in beslag genomen door geldzorgen en geld eist niet langer je aandacht op. Zoals James Baldwin zei: “Geld is net zoiets als seks. Als het er niet is, denk je aan niets anders. Als het er wel is, denk je aan iets anders.” Onze budgetcoaching gaat dus verder dan het op orde krijgen van jouw geldzaken.

Budgetcoaching met jouw money blueprint

Met budgetcoaching ga je een aantal budgetzaken onderzoeken met jouw persoonlijke coach. Je gaat onderzoeken hoe jouw money blueprint eruit ziet, je brengt jouw huidige inkomsten en uitgaven in kaart en je ontwikkelt lange termijn visie met bijbehorend stappenplan.  Een money blueprint brengt jouw programmering en vooroordelen over geld in kaart. Voor goed geldbeheer is een oprecht onderzoek naar jouw normen en waarden, overtuigingen en innerlijke obstakels die je kunnen afhouden van een toereikend inkomen, nodig. Budgetcoaching gaat dus naast budgetteren een aantal stappen verder.

Goed geldbeheer heb je met budgetcoaching zelf in de hand

Budgetcoaching helpt jou bij goed geldbeheer. Geld verdienen is keuzes maken. Het zijn eerder je keuzes dan je inkomens niveau die je huidige en toekomstige financiële situatie bepalen. Inkomen kent ups en downs. Blijf flexibel. Zorg dat je niet vastroest binnen je huidige levensstandaard, koopkracht, stijl, woonplaats en keuzemogelijkheden. Soms is een stap achterwaarts nodig om 2 stappen voorwaarts te kunnen maken. Budgetcoaching helpt jou hiermee. Onze coach heeft dan ook een schat aan ervaring en kan jou dan ook goed helpen.

Lianne: ‘Sinds ik vanaf mijn 25ste eigenaar van een medisch fitnesscentrum werd en daarnaast getrouwd ben met een ondernemer, weet ik niet beter dan dat ik maandelijks mijn boekhouding moet doen. Toch besloot ik een aantal jaren geleden de opleiding tot budgetcoach te volgen om nóg beter te worden in kennisoverdracht in deze materie. Daarnaast heb ik mij verdiept in financiële vrijheidprogramma’s van o.a. Kiyosaki, Eker, Rohn en Gage. ‘

Lees over onze aanpak voor meer informatie over onze filosofie en wat je met onze budgetcoaching kunt bereiken.

Budgetcoaching is er voor iedereen die zich in de context van geld en financiële middelen willen ontwikkelen. Wil jij een traject starten of wil je meer informatie? Schrijf je dan nu in voor een gratis kennismakingsgesprek of neem contact op. Bij het gratis kennismakingsgesprek kunnen we kijken of budgetcoaching iets voor je is.

Coach: Lianne de Graaff
Locatie: Papendrecht

Blijf op de hoogte!

Wij willen je graag up-to-date houden met informatie, tips en nieuwtjes over budgetcoaching en andere coachingsonderwerpen via de maandelijkse nieuwsbrief. Ook kun je ons volgen op Facebook.