Life coaching

Life coaching om persoonlijke doelen na te streven, effectiever communiceren en het los laten van oude patronen. Leer je leven vorm te geven zoals jij dat wilt.

Een life coach laat jouw doelen bereiken

Life coaching is er voor iedereen die persoonlijke doelen nastreeft. Het laat jou op een effectieve manier naar jezelf kijken waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt van een life coach.

Waar sta je op dit moment en waar wil je naar toe? Kan je geen ´nee´ zeggen of spelen factoren als onzekerheid, faalangst of communicatie een rol in jouw leven? Het zijn factoren waar de life coach jou ondersteuning in kan bieden. Samen wordt er onderzocht wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Hierbij is het uitgangspunt het bereiken van jouw doelen. Er wordt gekeken op welke manier jouw persoonlijke effectiviteit vergroot kan gaan worden.

Life coaching is je persoonlijke steun bij het ontwikkelen van kennis, competenties en talenten. Zo zal je het beste uit jezelf kunnen halen.

Life coaching neemt blokkades weg

Life coaching heeft een helende functie en legt de nadruk op de emotionele aspecten van problemen en vragen. Jij staat hierin centraal. Het lichaam, relaties, werk, je verlangens en de wil om bepaalde blokkades weg te nemen. In dit traject met de life coach zal alles weer in balans komen. Hierdoor maak jij voor jezelf de weg vrij en liggen de mogelijkheden voor jou open.

Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? De life coach luistert naar jouw antwoorden en zal samen met jou een route uitstippelen, waardoor jouw persoonlijke doelen weer zullen worden bereikt.

De aanpak bij het life coachingstraject van onze life coach

Life coaching is een traject die voor iedereen geschikt is. Wil jij hier meer over weten? Of wil je direct een traject starten? Schrijf je dan nu in voor een gratis kennismakingsgesprek of neem contact op. Bij het gratis kennismakingsgesprek kunnen we kijken of life coaching jou kan helpen. Als life coach kan ik jou daarna persoonlijke coachen voor het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

Boek “De BV IK”

Neem ook eens een kijkje op onze boekpagina. Lianne heeft een boek geschreven. Na het lezen van dit boek heb jij alle inzichten én een praktisch en doelgericht actieplan om de regie over je leven te nemen.De BV IK

Blijf op de hoogte van onze life coach!

Wij willen je graag up-to-date houden met informatie, tips en nieuwtjes over life coaching en onze andere coachingsonderwerpen! Dit doen wij via onze maandelijkse nieuwsbrief. Ook kun je ons volgen op Facebook.