Persoonlijke coaching of life coaching

Persoonlijke coaching of life coaching om vanuit innerlijke kracht doelen te realiseren, effectiever te communiceren, oude patronen los te laten en JOUW leven vorm te geven zoals JIJ dat wilt.

Voor wie is persoonlijke coaching en waar kan een life coach je bij helpen?

Persoonlijke coaching is voor iedereen die op een effectieve manier naar zichzelf wil kijken. Het is een vorm van persoonlijke begeleiding door een coach.

Wat stagneert jou momenteel? Geen ‘nee’ kunnen zeggen, onzekerheid, faalangst, je communicatieve vaardigheden verbeteren, niet weten wat je wilt, op zoek naar een zinvolle richting of wil je gewoon meer inzicht in je gedrag?

Samen met de coach onderzoek je wat jij wilt en hoe je dat kunt bereiken. Er wordt gekeken op welke manier jouw persoonlijke effectiviteit vergroot kan gaan worden. Het bereiken van jouw doelen zijn hierbij het uitgangspunt. Persoonlijke coaching helpt jou bij het ontwikkelen van kennis, competenties en talenten om zo het beste uit jezelf te halen.

Een life coach kan d.m.v. persoonlijke coaching helpen om blokkades op te heffen

Persoonlijke coaching houdt meer in dan alleen life coaching. Persoonlijke coaching is helend van karakter en legt de nadruk op de emotionele aspecten van problemen en vragen. Het doel is blokkades op te heffen en de weg vrij te maken naar het eigen ZIJN. Hierdoor maak jij voor jezelf de weg vrij en liggen de mogelijkheden voor jou open.

Groei kan vaak pas ontstaan nadat belemmerende gevoelens en patronen doorbroken zijn. Als life coach zal ik je helpen om jouw doelen te bereiken. Het traject van persoonlijke coaching helpt jou hierdoor heen!

Lees over onze aanpak voor meer informatie over onze filosofie en wat je met onze persoonlijke coaching kunt bereiken.

Persoonlijke coaching is voor iedereen geschikt. Ook voor jou. Wil jij samen een coachtraject starten met mij als life coach of wil je meer informatie? Schrijf je dan nu in voor een gratis kennismakingsgesprek of neem contact op. Bij het gratis kennismakingsgesprek kunnen we kijken of persoonlijke coaching iets voor je is. Als life coach kan ik jou daarna persoonlijk coachen voor het bereiken van jouw doelen.

Coach: Lianne de Graaff
Locatie: Papendrecht

Blijf op de hoogte van persoonlijke coaching!

Wij willen je graag up-to-date houden met informatie, tips en nieuwtjes over persoonlijke coaching en andere coachingsonderwerpen via onze maandelijkse nieuwsbrief. Ook kun je ons volgen op Facebook.