Relatiecoaching

Relatiecoaching om vanuit wederzijds respect inzicht te krijgen in de interactie met elkaar, onderlinge communicatie te stimuleren en herstellen om zo de relatie weer op de rails te krijgen.

Relatiecoaching voor jouw relatieproblemen

Relatiecoaching is voor een ieder die helderheid wil creëren binnen de relatie. Wil jij onderzoeken hoe de huidige problemen jullie leven beïnvloedt en op welke manier er gewerkt kan gaan worden aan de onderlinge communicatie? Wij helpen jou deze relatieproblemen te onderzoeken. Ook wordt een ieder gestimuleerd vooral naar zijn of haar eigen aandeel in de situatie te kijken. Zo komt alles aan bod in deze relatiecoaching.

Hulp bij de hoofdzaken van relatieproblemen door relatiecoaching

Relatiecoaching focust zich op de belangrijke zaken van jouw relatieproblemen. Het spelen van rechtbank valt hier niet onder. Wij zien jullie als één geheel, waarbij de een vanuit een automatisme reageert op de ander. Hierbij gaan wij jullie helpen met het doorbreken van blokkades. Het herkennen en doorbreken hiervan, de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen aandeel in de communicatie en naar elkaar opnieuw leren kijken en luisteren brengt inzicht, ruimte en keuzemogelijkheden. Dit is wat relatiecoaching voor jou doet. Haal met dit traject het beste in jezelf naar boven en laat jouw relatieproblemen tot het verleden behoren!

Lees over onze aanpak voor meer informatie over onze filosofie en wat je met onze relatiecoaching kunt bereiken.

Relatiecoaching is voor mensen die relatieproblemen de wereld uit willen helpen. Wil jij een traject starten of wil je meer informatie? Schrijf je dan nu in voor een gratis kennismakingsgesprek of neem contact op. Bij het gratis kennismakingsgesprek kunnen we kijken of relatiecoaching iets voor je is.

Coach: Lianne de Graaff
Locatie: Papendrecht

Blijf op de hoogte van relatiecoaching!

Wij willen je graag up-to-date houden met informatie, tips en nieuwtjes over relatiecoaching en andere coachingsonderwerpen via de maandelijkse nieuwsbrief. Ook kun je ons volgen op Facebook.

Deel op social media!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponDigg thisShare on RedditShare on TumblrEmail this to someoneBuffer this pagePrint this page