Burn-out coaching om weer met energie, enthousiasme en plezier te werken en te leven, effectiever te functioneren en in plaats van gespannen, ontspannen te zijn.

Burn out coaching helpt jou met het omgaan van stress

Stress coaching oftewel burn out coaching is er voor iedereen die wil om leren gaan met stress. Stress hebben we allemaal. Je bent gerust niet de enige. Sterker nog, stress is eigenlijk een gezond verschijnsel.

Het is de spanning die je voelt voor een examen, sollicitatiegesprek of een spannende gebeurtenis. Stress wordt ongezond zodra je deze spanning te lang voelt en je geen tijd kunt of wilt nemen voor ontspanning. Die spanning kan allerlei oorzaken hebben, zoals een te hoge werkdruk, problemen op je werk of spanningen in je gezin. Stress coaching helpt jou hiermee om te gaan.

Te lang te veel stress? Burn out coaching is jouw oplossing.

Burn out coaching is persoonlijke begeleiding voor als je te lang en te veel stress ervaart. Dit kan leiden tot overbelasting, uitputting en uiteindelijk zelfs tot overspannenheid of een burn out. Met burn out coaching gaan wij jou hierbij helpen. Samen met jouw coach ga je op onderzoek naar de verstoorde balans tussen je draagkracht en draaglast. In een actief totaalprogramma wordt er zowel gewerkt aan lichamelijk als geestelijk herstel. Belemmerende patronen en overtuigingen, de conditie van het lichaam (voeding, rust, beweging) en het verwerken van eventuele (traumatische gebeuren) komen in deze stress coaching aan bod.

Stress coaching voor ‘sterke mensen’

Lianne: ‘Alleen de sterken vallen om!’ zei een collega tegen mij toen ik in 2003 thuis kwam te zitten met een burn out. De ene dag was ik verantwoordelijk voor 200 Fte als HR-manager bij ABN AMRO, de andere dag kon ik mijzelf amper uit bed krijgen. Van het ene op het andere moment was het over en uit. Achteraf begreep ik wel hoeveel (fysieke en mentale) signalen ik lange tijd genegeerd had. Met vallen en opstaan heb ik geleerd om in balans te komen, goed naar mijn lichaam te luisteren en voor mijn lichaam te zorgen en heb ik afgerekend met diverse oude denkpatronen. Ik heb dus mijn kennis niet alleen uit boeken, maar ben echt een ervaringsdeskundige op dit gebied.

Lees over onze aanpak voor meer informatie over onze filosofie en wat je met onze stress coaching kunt bereiken.

Stress coaching / burn out coaching is voor iedereen geschikt. Ook voor jou. Wil jij samen met mij een coachtraject starten of wil je meer informatie? Schrijf je dan nu in voor een gratis kennismakingsgesprek of neem contact op. Bij het gratis kennismakingsgesprek kunnen we kijken of coaching iets voor je is. Met deze coaching kan ik jou daarna persoonlijk coachen voor het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

Coach: Lianne de Graaff
Locatie: Papendrecht

Boek “De BV IK”

Neem ook eens een kijkje op onze boekpagina. Lianne heeft een boek geschreven. Na het lezen van dit boek heb jij alle inzichten én een praktisch en doelgericht actieplan om de regie over je leven te nemen. De BV IK

Blijf op de hoogte!

Wij willen je graag up-to-date houden met informatie, tips en nieuwtjes over stress coaching / burn out coaching en andere coachingsonderwerpen via de maandelijkse nieuwsbrief. Ook kun je ons volgen op Facebook.