Een personal coach in de omgeving Dordrecht voor het begeleiden van het behalen van jouw doelen en ontwikkeling als persoon.

Een personal coach kan jou in vele opzichten helpen. Vind je het bijvoorbeeld moeilijk om keuzes te maken? Ben je het overzicht kwijt? Of voel je je eenzaam en leeg? De personal coach is er voor jou, om jou te ondersteunen, waar je ook hulp nodig hebt. In de regio’s Rotterdam, Den Haag of Dordrecht is de personal coach onder andere actief.

De rol van de personal coach in Dordrecht

De personal coach in de omgeving van Dordrecht biedt ondersteuning in zaken die niet goed of efficiënt verlopen of waar jij zelf nieuwe ontwikkelingskansen ziet. De coach kan jou bijvoorbeeld ondersteunen op het gebied van life coaching. Hierbij vormen de kwaliteit van het leven en vormgeving de basis. Ook kan de coach je helpen op het gebied van business coaching of loopbaancoaching. Je wordt hierbij persoonlijke begeleid. De coach biedt een helpende hand om zo jouw belemmeringen uit de weg te gaan en te stimuleren waar jij goed in bent. Zo geeft de personal coach in de omgeving Dordrecht jou het vertrouwen terug om verder te gaan waar jij was gestopt.

Maak kennis met de personal coach

Een personal coach die jou op professionele wijze vooruit helpt. Twijfel je op dit moment over bepaalde zaken? Laat ons jou informeren over waar de coach je bij kan helpen. In een gratis kennismakingsgesprek luistert de personal coach naar je verhaal en beoordeelt de coach of zij jou kan ondersteunen en op welke manier.

JE BENT MEER biedt op een inspirerende en eenvoudige manier net dat beetje meer om jou weer de controle over je eigen leven te geven. Wij zijn te bereiken via de email info@jebentmeer.nl of telefonisch via 06-43 68 42 76. Ook informeren wij regelmatig via de nieuwsbrief over onze coachingssessies en tips die jou kunnen helpen. Via Social Media zijn wij ook te volgen. Twijfel je om contact op te nemen? Begin hier eens mee en leer de mogelijkheden met de personal coach kennen.

Coach: Lianne de Graaff
Locatie: Papendrecht