Wat ben ik toch blij dat ik vandaag de dag kan teren op een dosis ervaring, zelfreflectie en humor! Ik mocht namelijk een presentatie geven van mijn boek De BV IK in de bibliotheek. Een boek dat zich toch voornamelijk richt op mensen met een baan of bedrijf. Groot was dan ook mijn verbazing toen ik de rollators en grijze haren zag van mijn publiek.

Met slechts enkele minuten om te schakelen mijn presentatie volledig omgegooid en De BV IK gekoppeld aan deze doelgroep. Toen ook nog de glazenwasser langszij kwam en ik Ingrid aankeek – bij wie inmiddels de tranen van het lachen zo’n beetje over haar wangen liepen – had ik al mijn skills en ademhalingstechnieken nodig. Maar…. de mensen vonden het inspirerend en haalden er direct inzichten uit voor zichzelf. Zie de tip die een mevrouw schreef op het formulier dat ze had ingevuld. Natuurlijk werd De BV IK aangeschaft. Voor hun kinderen!! Dat dan weer wel!! 😆 

Na afloop geluncht met Ingrid en onszelf feedback gegeven over dit avontuur.

Tip nr 1: duidelijke instructies geven inzake de doelgroep!

Wil jij ook meer leren over zelfreflectie, communicatie en feedback, maak dan eens een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Afspraak maken? Klik hier