Loading...

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief | blogs en TIPS!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief | blogs en TIPS!2019-05-24T08:47:30+00:00
13jun 2019

Vaderdag “Elke papa is anders”

By |13 jun 19|Categories: Blog|0 Comments

‘Caro heeft een Zeer Ingewikkelde Pa. (…)Mijn moeder zegt dat je vroeger soms ook een Gewone Pa had. Die kwam thuis, keek televisie en dronk bier. Zulke vaders bestaan geloof ik niet meer.Je hebt bijvoorbeeld een vader die je vader niet is.Of een vader die wel je vader is maar ergens anders woont.Of een vader die wel b [...]

11jun 2019

Smartphone verslaving of niet

By |11 jun 19|Categories: Blog|0 Comments

Steeds vaker komen we mensen tegen die naar de grond kijken. Ze kijken niet naar de grond, ze kijken op hun smartphone. Lees ook mijn blog hierover die ik vorig jaar al schreef. Ik denk reden genoeg om een bij jezelf na te gaan hoeveel jij nu met je smartphone bezig bent. Tijd voor een test dus...  Geef elk van onderst [...]