FAQ items aan het laden...

NLP coach & Trainingsbureau

NLP coach & Trainingsbureau2018-09-06T14:39:47+01:00

Ons trainingsbureau

Ons trainingsbureau is zo vorm gegeven dat de NLP coach voor elke persoon en voor elk budget een passend aanbod kan maken.

Onze NLP coach en trainingsbureau zijn er voor jou

Ons trainingsbureau biedt je de kans en uitdaging om samen met de NLP coach jouw persoonlijke doelen te halen. Ieder mens heeft namelijk de mogelijkheden hiertoe. Hoe meer je jezelf accepteert, des te meer heb je de ander te bieden. Dit helpt de NLP coach jou te realiseren en waar te maken. De NLP coach is Lianne de Graaff. Zij beschikt over veel kennis en praktijkervaring door haar eigen ontwikkeling. Dit is waarom zij jou kan helpen ontwikkelen. Over haar eigen ontwikkeling vertelt ze het volgende:

“Als kind dacht ik: ‘Als ik later groot ben en op mezelf woon, dan ben ik vrij om te doen en laten wat ik wil. De praktijk bleek anders. Werken met ups en downs, mezelf wegcijferen en de vrijheid bleek ver te zoeken. Het leek wel of iedereen in mijn omgeving wat van mij verwachtte. Er was een burn-out voor nodig om mij wakker te schudden. Ik ben nu 15 jaar verder, in balans en leid het leven dat ik wil.”

Deze ervaring zal de NLP coach van het trainingsbureau overbrengen aan jou. Dit helpt je orde op zaken te stellen en te gaan leven in plaats van te overleven.

De NLP coach met het programma

De NLP coach heeft verschillende trainingen die je helpen aan te geven hoe je jezelf effectief ontwikkelt en wat je daarmee bereikt. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Het houdt zich niet bezig met problemen, maar met oplossingen. Het geeft je inzicht in hoe je waarneemt, hoe je een persoonlijk ‘model van de wereld’ opbouwt en hoe je dat laatste tot uitdrukking brengt in gedrag, emoties en taal. De NLP coach helpt jou dit onderzoeken en werkt met gerichte ervaringsoefeningen, zodat jij direct jouw persoonlijke doelen kan gaan realiseren.

JE BENT MEER, een gecertificeerd trainingsbureau

JE BENT MEER is een gecertificeerd trainingsbureau dat jou verder kan helpen met je ontwikkeling. Wij maken persoonlijke ontwikkeling eenvoudig en inspirerend. Wij dagen je uit om de diepte in te gaan, waarbij jouw eigenheid centraal staat. Dit alles om jou weer uniek te laten zijn. Het trainingsbureau JE BENT MEER kan dit doen doordat:

  • Wij passie hebben voor mensen.
  • Wij ervaringsdeskundigen zijn.
  • Wij geloven in recht door zee.
  • Wij zorgen voor actie.

Deze eigenschappen van ons trainingsbureau helpen jou verder. Kortom, pak de telefoon en kom langs bij de NLP coach van ons gecertificeerde trainingsbureau. Jouw persoonlijke ontwikkeling begint bij JE BENT MEER.