Een personal coach in de Regio Rotterdam om ondersteuning te bieden in het bereiken van persoonlijke doelen.

Zoek je een personal coach in de omgeving van Rotterdam? De praktijk van JE BENT MEER is gelegen in Papendrecht, nabij Rotterdam. Vanuit deze locatie biedt een ervaren personal coach je persoonlijke begeleiding. Deze begeleiding laat jou naar jezelf kijken, waarbij het realiseren van innerlijke doelen en het effectiever zijn in het communiceren centraal staat.

De personal coach geeft jou op een unieke manier inzicht in jezelf. Hierbij worden niet alleen vragen gesteld, maar ook ervaringsoefeningen gedaan. Dit biedt een basis om jezelf vervolgens te ontwikkelen en weer jouw doelen na te streven. De kennis en ervaring van de personal coach helpen jou hierbij.

De personal coach biedt vooruitgang in jouw carriëre

De personal coach is niet alleen actief in en om de regio Rotterdam. Iedereen die bepaalde belemmeringen wil verbeteren of sterkte punten verder wil uitbouwen kan bij de personal coach terecht. Het traject start bij het uitgangspunt dat alle mensen mogelijkheden in zich hebben om persoonlijke doelen te halen. Dat geldt voor iedereen, dus ook voor jou.

Wat je doel ook is: het op orde krijgen van jouw leven, het vinden van een nieuwe baan, het op jezelf gaan beginnen of het beter willen communiceren. Het beste is om hier simpelweg werk van te maken. Twijfel je hierover? Samen met de personal coach is in een gratis kennismakingsgesprek vast te stellen waar de eventuele belemmeringen liggen en waar de coach jou bij kan helpen. Zodra is vastgesteld dat de coach jou kan helpen, kan het traject van start gaan. In dit traject zal je in ongeveer vijf coachingsessies persoonlijk worden begeleid.

Neem nu contact op met de personal coach in Rotterdam

Naast het gratis kennismakingsgebruik is JE BENT MEER te volgen via verschillende kanalen. Via de nieuwsbrief en Social Media houdt de personal coach jou op de hoogte over verschillende zaken. Dit biedt een steuntje in de rug en informatie over de coachingstrajecten van JE BENT MEER. Wil je meteen een afspraak met de personal coach in de omgeving van Rotterdam maken? JE BENT MEER is bereikbaar via het telefoonnummer 06 – 43 68 42 76 of via de mail administratie@jebentmeer.nl.

Coach: Lianne de Graaff
Locatie: Papendrecht