vivLianne de Graaff werkt samen met Fysio Papendrecht. Fysio Papendrecht is een breed gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk die onder leiding staat van drie praktijkhouders, te weten Ruud Boon, Sjoerd de Graaff en Bart Hunfeld. Naast de drie praktijkhouders wordt het team aangevuld met een aantal medewerkers en wordt er nauw samengewerkt met sport- en preventiecentrum FitVision.

The body follows the mind!

Wij gaan uit van ‘The body follows the mind.’ Een aantal lichamelijke klachten vindt hun oorsprong ┬áin de mentale gesteldheid van de persoon. Bijvoorbeeld iemand slaapt slecht doordat ie piekert. Daardoor krijgt het lichaam ‘s nachts geen rust en ontstaan er lichamelijke klachten. Indien dit het geval is, kan zo iemand voor een tweesporenbeleid kiezen, waarbij de lichamelijke klachten door de fysiotherapeut wordt behandeld. Voor het aanpakken van het piekeren (‘de dieper liggende oorzaak’) wordt dan een coachingtraject met JE BENT MEER aangegaan.

Andersom is ook mogelijk. Indien tijdens een coachingtraject blijkt, dat bepaalde lichamelijke klachten een belemmering blijken te zijn, zal de persoon voor nader onderzoek naar Fysio Papendrecht verwezen worden.

Fysio Papendrecht heeft met alle zorgverzekeraars een contract. En je kunt zonder verwijsbrief naar een van de fysiotherapeuten.