Loading...

Training Body & Mindfulness (5-wk)

Training Body & Mindfulness (5-wk)2018-07-09T11:16:22+00:00

Training Body & Mindfulness

Body & Mindfulness is een lichaamsgerichte training om op een speelse actieve manier meer zelfinzicht en lichaamsbewustzijn te krijgen om creatiever, energieker en meer in balans te komen.

Body & Mindfulness is er voor iedereen, ook voor jou

Deze lichaamsgerichte training is geschikt voor iedereen. Of je nu 21 of 81 bent. Iedereen kan het beoefenen.

Ben je de hele dag druk, veel ren- en vliegwerk, weinig tijd, ’s avonds moe. Dan is het belangrijk om zo nu en dan tijd voor jezelf te nemen en je weer op te laden. Dan is onze lichaamsgerichte training echt wat voor jou.

Body & Mindfulness is dé training voor jou als je:

  • uit je hoofd en in je lijf wilt
  • meer lichaamsbewustzijn wilt krijgen
  • op zoek bent naar ontspanning en vitaliteit
  • positiever in het leven wilt staan

Leer jezelf beter kennen met onze lichaamsgerichte training

JE BENT MEER dan je lichaam, JE BENT MEER dan je denken en JE BENT MEER dan je voelen. Volgens onze visie gaat het om de uitwisseling tussen al deze aspecten. Dus als iemand tegen ons zegt: ‘Ik ben nu eenmaal zo!’ dan leggen wij uit, dat dit is wat je momenteel van jezelf kent en gewoon bent, maar JE BENT MEER dan dat. Er is een relatie tussen onze levenshouding (hoe we zijn gevormd door het leven) en onze lichaamshouding. De aanpassing die we als kind hebben gemaakt vinden we terug in onze manier van denken, voelen, bewegen, ademen, in de mate waarop we contact kunnen toestaan, grenzen kunnen bewaken en ons durven uiten.

Praten over een blokkade kent zijn grenzen. Soms ervaar je dat je niet verder komt. Het inzetten van lichaamsgericht coachen is onontbeerlijk, omdat het lichaam een eigen geheugen in zich draagt. Ons lichaam is onze grootste informatiebron en toont ons in lichaamstaal en lichaamshouding wat onze drijfveren zijn. Wat wordt er nou echt gezegd?

Onze lichaamsgerichte training en coaching werkt snel en doeltreffend en is tegelijkertijd ontzettend leuk om te doen.

Uit je hoofd en In je lijf met onze lichaamsgerichte training

Na onze 5-weekse Body & Mindfulness training heb je meer lichaamsbewustzijn, leer je meer ontspannen en positiever in het leven staan. Onze lichaamsgerichte training leert je luisteren naar de taal van zowel je lichaam als je geest. Vanuit de methodiek Body & Mind Language ga jij op een speelse actieve manier op ontdekkingsreis naar de relatie tussen de manier waarop jouw lichaam beweegt (soepel, stijf, pijnlijk, losjes) en hoe jij je in het dagelijks leven ‘voortbeweegt’. Deze fysieke ervaring leer je integreren in je privéleven.

Opbouw Body & Mindfulness training:

Deze lichaamsgerichte training is dé ideale manier om onder professionele begeleiding meer inzicht in jezelf en lichaamsbewustzijn te krijgen. Er wordt afwisselend in groepsverband, 2-aan-2 of individueel gewerkt. Soms staand op een plek, dan eens bewegend door de hele ruimte, dan zittend op een stoel of op de grond. De theorie wordt ondersteund door diverse technieken, zoals ademhaling- en ontspanningstechnieken, meditaties en visualisaties, Body & Mind Language interventies en beweging. Meerdere oefeningen worden ondersteund met muziek. Er is veel ruimte voor delen, feedback, confrontatie en verwerking. Uiteraard krijg je weer een prachtig werkboek met achtergrondinformatie en diverse oefeningen.

Blijf op de hoogte van onze lichaamsgerichte coaching en training!

Wij willen je gratis op de hoogte houden van wat JE BENT MEER allemaal voor jou kan doen. Dus wil je op de hoogte blijven wanneer er weer een nieuwe training start en van alles wat met Body & Mindfulness en andere coachingsonderwerpen te maken heeft? Meld je dan gelijk aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook!