Business coaching voor (startende) ondernemers die hun bedrijf naar ‘the next level’ willen brengen, zichzelf scherp houden en eruit halen wat er in zit.

Business coaching, speciaal voor ondernemers. Het is een vorm van persoonlijke begeleiding door een business coach. Dit is wat jou als ondernemer vooruit kan helpen met je bedrijf.

Het hebben van een sterke personal brand of ‘merk’ is van groot belang voor het verkrijgen van meer naamsbekendheid en herkenbaarheid. Business coaching maakt je bewust van je gewenste ‘imago’ en helpt je zowel online als offline je personal branding te vergroten en te versterken. Zo biedt business coaching je een steuntje in de rug!

Business coaching is jouw persoonlijke begeleiding

Business coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige relatie. Samen met de coach werk je aan vooraf gestelde doelstellingen. Deze kunnen liggen op het vlak van koersbepaling, visievorming, het opstarten van een eigen bedrijf, personal branding, marketingstrategieƫn en social media. Business coaching helpt jou om weer vooruit te kunnen kijken.

Wat doet business coaching voor jou?

Business coaching helpt jou als ondernemer met het verhogen van je creativiteit en zelfredzaamheid. Wij zijn jouw persoonlijke sparringpartner en als business coach bieden we jou naast hulp bij het bepalen van je doel en richting antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe kan ik succesvol mijn eigen bedrijf opstarten?
  • Ik dreig vast te lopen en kom er in mijn eentje niet uit. Wat nu?
  • Hoe verhoog ik mijn omzet?
  • Hoe zet ik een SMART plan van aanpak op?
  • Starten van eenĀ eigen bedrijf naast mijn baan, hoe pak ik dit het beste aan?

Lianne: ‘3 x is scheepsrecht, want JE BENT MEER Coaching & Training is mijn derde onderneming. In mijn eerste onderneming was ik mede-eigenaar van een medisch fitnesscentrum en gaf ik leiding aan ca. 15 personen. In mijn tweede onderneming deed ik de marketing van een gezondheidslijn en gaf ik trainingen en coaching aan ondernemers in hoe zij succesvol hun onderneming konden opstarten en uitbouwen. Uiteindelijk heeft alles geleid tot mijn huidige onderneming waar mijn passie voor mensen en kennis en kunde tezamen komen.”

Lees over onze aanpak voor meer informatie over onze filosofie en wat je met onze business coaching kunt bereiken.

Business coaching is er voor elke ondernemer die zichzelf scherp wil houden en eruit wil halen wat er in zit. Wil jij een traject starten of wil je meer informatie? Schrijf je dan nu in voor een gratis kennismakingsgesprek of neem contact op. Bij het gratis kennismakingsgesprek kunnen we kijken of business coaching iets voor je is.

Coach: Lianne de Graaff
Locatie: Papendrecht

Blijf op de hoogte van business coaching!

Wij willen je graag op de hoogte houden van wat JE BENT MEER allemaal voor jou kan doen. Dus wil je op de hoogte blijven van alles wat met business coaching en andere coachingsonderwerpen te maken heeft? Meld je dan gelijk aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook!