Jobcoaching om meer uit je baan te halen, met meer plezier te functioneren in het werk en echt werk wil maken van jouw ambities.

Een jobcoach begeleidt jou bij je loopbaan

Jobcoaching is voor iedereen die verder wil groeien in zijn of haar loopbaan en ambities na wil streven. Je wilt nieuwe inzichten verwerven, concrete doelen stellen en resultaat behalen.

Het is een kort en intensief traject waarbij de jobcoach samen met jou richt op jouw persoonlijke doelen. Hierbij komen vragen aan bod als wat wil je bereiken. Hoe ga je dit realiseren? Wie heb je daarbij nodig? Wat zijn daarbij de valkuilen? Spelen bepaalde obstakels een rol? Uiteindelijk zal jobcoaching je weer stimuleren en jouw kracht, talent en ambitie weer laten gelden.

Jobcoaching voor een nieuw loopbaanperspectief

Onze jobcoach laat jou weer gemotiveerd naar het werk gaan, meer plezier in je werk hebben, je talenten weer optimaal kunnen inzetten, beter met je collega’s omgaan en werken vanuit jouw passie. Eerst blikken we terug naar jouw prestaties uit het verleden, belemmeringen, kwaliteiten en uitdagingen. Vervolgens kijken we wat die inzichten bieden voor de toekomst. Jobcoaching laat jou hiervan bewust worden en geeft je inzicht wat hiermee te doen. Kortom, nieuw loopbaanperspectief.

Onze aanpak bij jobcoaching

Jobcoaching is er voor iedereen. Vaak wordt gedacht dat dit voor mensen met hoge functies is of die carrière tijgers worden genoemd. Dit is onjuist. Een jobcoach is er voor iedereen met elk type baan en kan je echt helpen om meer uit jou en je loopbaan te halen. Lees hier over onze aanpak voor meer informatie over onze filosofie en wat je met jobcoaching kan bereiken. Wil je direct een coachtraject starten? Geef dit dan zo snel mogelijk aan. Wij kunnen dan voor jou een gratis kennismakingsgesprek inplannen, waarna jij werk kan gaan maken van jouw ambities. Neem gerust contact op voor jouw eigen persoonlijke jobcoaching.

Coach: Lianne de Graaff
Locatie: Papendrecht

Wij houden jou op de hoogte

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van alles wat met jobcoaching en andere coachingsonderwerpen te maken heeft? Meld je dan gelijk aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook!