Als ik vraag aan een cliënt “Wie ben je?” krijg ik meestal het antwoord “Geen idee!”. Sommige mensen zeggen hun naam, anderen hun beroep. “Ik ben tandarts.” Waarop ik meestal vraag: “Wie en wat ben je nog meer?” Dan vallen ze vaak stil.

Mijn antwoord op deze vraag ziet er als volgt uit:

Mijn naam is Lianne de Graaff en ik ben dochter, coach, zus, trainer, liefdespartner, therapeut, moeder, mediator, vriendin, inspirator, gezinsmanager, schrijver, administrateur, oma, sporter, oplosser, volger én leider, genieter en natuurlijk niet vergeten empathisch ingesteld, een perfectionist, controlefreak, pleaser, doorzetter, angsthaas, criticus, soms een klein kind en nog veel meer.

Best veel als ik het zo allemaal achter elkaar zet. Ik heb al die rollen en ergens is er een ‘stukje ik’ dat alle rollen aan elkaar verbindt. Zo is het ook bij jou. Je bent heel veel.

Wil je eens kijken wie jij bent?

Neem eens een kijkje op onze boekpagina of vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

#debvik #persoonlijkeontwikkeling