Teamtraining

Teamtraining om de samenwerking te verbeteren, meer begrip en commitment te hebben naar elkaar en op effectieve wijze de ontwikkeling van de afdeling aan te sturen.

Teamcoaching voor alle teams

Teamtraining is ontwikkeld voor elk team. Het verbetert de samenwerking en communicatie. Op deze manier is jouw team beter in staat om resultaten met elkaar te behalen.

Teamtraining is niet een gezellig teamuitje of een teamdagje met allerlei testjes. Natuurlijk zal een team daarvan even opleven, maar concreet verandert er niets. Wij maken – in samenwerking met het team  – een analyse waardoor helder wordt waarom het team niet goed functioneert. Daarin zal duidelijk worden wat jij daarin wellicht ongewild doet, waardoor je het patroon in stand houdt en natuurlijk wat jij en het team moeten doen om andere resultaten te creëren. Zo brengt teamcoaching jouw team weer op de goede weg!

Stappenplan van de teamtraining

1) Teamtraining is een proces dat jouw team weer op de rails brengt. Dit proces begint met het voeren van individuele gesprekken met alle teamleden. Zo wordt er zichtbaar in welke valkuilen is gestapt, hoe het ongewilde patroon in stand wordt gehouden, wat er moet gebeuren om andere resultaten te krijgen en wat jij hier aan moet doen en vooral niet moet doen om het team verder te helpen.

2) De volgende fase van teamtraining is dat wij advies geven en een plan van aanpak maken voor jou en het team.

3) De laatste fase is de uitvoering. Elk team is uniek. Ook die van jou. Op basis van jullie ideeën en behoeften worden activiteiten bedacht waarbij team coaching centraal staat. Alle varianten zijn denkbaar. Van heidagen, intervisie, workshops rondom een bepaald thema, een dag teamcoaching tot een heel traject, dat een mix van individuele coaching en teamcoaching bevat. Jij en je team worden gecoacht om het plan van aanpak uit te voeren, totdat jullie daadwerkelijk een andere blijvende teamsamenwerking hebben gecreëerd. Eentje die werkt, waarin de communicatie lekker loopt en waarin jullie met veel plezier resultaten behalen!

De rol van de teammanager tijdens teamtraining

Tijdens de team training krijgen jullie van ons 100% commitment. Van jou als teammanager vragen we geen procent minder. Jij als teammanager zal uitgedaagd worden in de spiegel te kijken, te reflecteren en bepaalde zaken anders te gaan doen. Dit geldt voor je team precies hetzelfde.

Vraag ons niet voor het begeleiden van feestelijke teamuitjes. Alhoewel er bij ons genoeg te lachen valt, zetten wij humor in om werkelijke veranderingen tot stand te brengen. Op deze manier helpt onze teamcoaching jouw team vooruit!

Lianne: ‘Vanaf mijn 25ste heb ik teams gebouwd, ontwikkeld, aangestuurd en soms gedwongen gewijzigd van samenstelling. Mensen inspireren, motiveren, uitdagen het beste uit zichzelf te halen en daardoor een gezamenlijk resultaat behalen is wat mij betreft het mooiste wat er is! ‘

Lees over onze aanpak voor meer informatie over onze filosofie en wat je met team training kunt bereiken.

Teamtraining is er voor iedereen. Ook voor jou. Ben jij geïnteresseerd in teamcoaching bij JE BENT MEER, geef dit dan zo snel mogelijk aan. Wij kunnen dan voor jou een gratis kennismakingsgesprek inplannen, waarna jij werk kan gaan maken van jouw ambities.

Blijf op de hoogte van teamtraining

Wij willen je graag op de hoogte houden van wat JE BENT MEER allemaal voor jou kan doen. Dus wil je op de hoogte blijven van alles wat met team coaching en andere coachingsonderwerpen te maken heeft? Meld je dan gelijk aan voor de nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook!