Wat is persoonlijk leiderschap?

Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden en richting te geven, maar hoe doe je dat? Wat houdt het precies in? De weg naar persoonlijk leiderschap begint bij jezelf. Het betekent dat je de regie neemt over je werk, carrière, persoonlijke ontwikkeling en leven. Dat doe je door gebruik te maken van je kwaliteiten en talenten om je doelen te realiseren. Je blijft daarbij je krachten en valkuilen benutten om op een bewuste manier keuzes te maken. Zodat je minder wordt geleefd en kunt zijn wie je echt wilt zijn.

Persoonlijk leiderschap is jezelf kennen en grip hebben op jezelf, je werk, je omgeving en je leven. Je vindt kracht, rust en voldoening in situaties van grote werkdruk en stress en je gaat meer van je werk en je leven genieten.

Wil jij ook:

√    Assertief, authentiek en daadkrachtig je eigen plek in te nemen
√    Oog en oor krijgen voor wat anderen beweegt en inspireert
√    Volledig grip krijgen op je communicatie, leven en carrière
√    Jezelf presenteren en instemming verkrijgen met je ideeën
√    Een gezonde balans vinden tussen werk en privé
√    Ontspannen omgaan met werkdruk, stress en hoge eisen
√    Van binnenuit overtuigend en inspirerend worden?
√    Omgaan met spanningen, weerstand, vastzittende emoties en tegenwerking?

Je houdt anderen en jezelf een spiegel voor en laat zien hoe het moet. Zo ben je een inspirerend voorbeeld en instrument van verandering vanuit een sterke persoonlijke visie, moed, durf en innerlijke kracht. Op die manier werkt leiderschap van binnen naar buiten. Je hebt impact, niet vanuit gezag, maar vanuit authenticiteit, betrokkenheid en persoonlijk leiderschap.

Bij JE BENT MEER gaan we in persoonlijk leiderschap op zoek naar jouw eigenheid en leer je jezelf tot in je diepste wezen kennen.

Boek “De BV IK”

Richt je eigen BV IK op. Stel dat jij een bedrijf bent, hoe maak je dan winst? De BV IK is een complete handleiding om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen.Boek De BV IK

Neem eens een kijkje op onze boekpagina. Lianne de Graaff geeft zich bloot in De BV IK en toont op eenvoudige, humoristische wijze haar weg naar persoonlijk leiderschap. De BV IK – inclusief werkboek en gratis online training – geeft je alle tools in handen om winst te maken in de vorm van persoonlijk leiderschap, energie, geld en zakelijk succes. Na het lezen van dit boek heb jij alle inzichten én een praktisch en doelgericht actieplan om de regie over je leven te nemen.