Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap voor professionals die sterk en evenwichtig in hun werk en leven willen staan en optimaal willen presteren en communiceren.

Voor wie is persoonlijk leiderschap bedoeld?

Persoonlijk leiderschap oftewel coachend leiderschap is voor mensen die zich in de context van hun werk, carrière en persoonlijkheid willen ontwikkelen.

Persoonlijk leiderschap is jezelf kennen en grip hebben op jezelf, je werk, je omgeving en je leven. Je vindt kracht, rust en voldoening in situaties van grote werkdruk en stress. Je gaat meer van je werk en je leven genieten.

Wil jij ook van binnenuit overtuigend en inspirerend worden? Omgaan met spanningen, weerstand, vastzittende emoties en tegenwerking? Bij JE BENT MEER gaan we door persoonlijk leiderschap oftewel coachend leiderschap op zoek naar jouw eigenheid en leer je jezelf tot in je diepste wezen kennen.

Door coachend leiderschap jezelf ontdekken in contact met anderen

Met coachend leiderschap ga je leren wat succesvolle managers, professionals en sprekers wereldwijd al decennia lang toepassen. Je gaat je ‘rugzakje’ opruimen, nieuwe inzichten opdoen en vaardigheden aanleren. Je neemt de touwtjes weer in handen en laat oude vastgeroeste patronen definitief los. Dit is wat coachend leiderschap oftewel persoonlijk leiderschap voor jou doet.

Samen met jouw coach leer je persoonlijk leiderschap door:

  • Assertief, authentiek en daadkrachtig je eigen plek in te nemen.
  • Oog en oor krijgen voor wat anderen beweegt en inspireert.
  • Volledig grip krijgen op je communicatie, leven en carrière.
  • Jezelf presenteren en instemming verkrijgen met je ideeën.
  • Een gezonde balans vinden tussen werk en privé.
  • Ontspannen omgaan met werkdruk, stress en hoge eisen.

Lianne: ‘Naast alle opleidingen die ik gevolgd heb, heb ik persoonlijk leiderschap in de loop van mijn diverse carrière ontwikkeld. Doordat ik op mijn 25ste eigenaar werd van een medisch fitnesscentrum en leiding gaf aan 15 man personeel, leerde ik al snel wat wel en niet werkte. Toen ik vervolgens bij ABN AMRO in dienst kwam, viel vooral mijn coachende stijl van leidinggeven op. Dat werd beloond met een HR functie waarbij ik mij veelal bezighield met het coachen van 25 vestigingsmanagers in hun persoonlijk leiderschap. ‘

Lees over onze aanpak voor meer informatie over onze filosofie en wat je met persoonlijk leiderschap / coachend leiderschap kunt bereiken.

Persoonlijk leiderschap / coachend leiderschap is er voor iedereen die optimaal wilt presteren en communiceren. Wil jij een traject starten of wil je meer informatie? Schrijf je dan nu in voor een gratis kennismakingsgesprek of neem contact op. Bij het gratis kennismakingsgesprek kunnen we kijken of persoonlijk leiderschap oftewel coachend leiderschap iets voor je is.

Blijf op de hoogte van onze persoonlijk leiderschap / coachend leiderschap!

Wij willen je graag op de hoogte houden van wat JE BENT MEER allemaal voor jou kan doen. Dus wil je op de hoogte blijven van alles wat met persoonlijk leiderschap / coachend leiderschap en andere coachingsonderwerpen te maken heeft? Meld je dan gelijk aan voor de  nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook!

Boek “De BV IK”

Neem ook eens een kijkje op onze boekpagina. Lianne heeft een boek geschreven. Na het lezen van dit boek heb jij alle inzichten én een praktisch en doelgericht actieplan om de regie over je leven te nemen.

De BV IK Persoonlijk leiderschap