Coaching

Wij bieden verschillende vormen van persoonlijke coaching. Waar ben jij naar op zoek?

Persoonlijke coaching

Persoonlijke ontwikkeling is een voortdurend proces. Je bent nooit af! Wat stagneert jou momenteel? Geen ‘nee’ kunnen zeggen, onzekerheid, faalangst, je communicatieve vaardigheden verbeteren, niet weten wat je wilt, op zoek naar een zinvolle richting of wil je gewoon meer inzicht in je gedrag? Wij werken met mensen die zich in de context van gezin, relatie of eigen persoonlijkheid willen ontwikkelen.

Lees hier meer

Stress coaching

De een gaat fluitend door de leven, de ander raakt burnout. Ieder mens is uniek en heeft andere manieren om met stress om te gaan. Het zijn vaak juist de beste mensen die aan stress lijden. Mensen die meer dan 100% geven, loyaal en betrokken zijn en keihard werken. Enthousiaste en gemotiveerde mensen die hun eigen grenzen verwaarlozen, waardoor ze het risico lopen op te branden. Wij begeleiden je naar minder stress en stresspreventie, naar inzichten in jezelf om een burnout te vermijden of er uit te komen.

Lees hier meer

Relatiecoaching

Een slechte relatie voelt als een gevangenis, je raakt erin opgesloten. Je merkt dat gedachten over uit elkaar gaan al meerdere keren door je hoofd zijn gegaan. Maar toch…. Een gesprek met een onafhankelijke en onpartijdige coach kan zeer verhelderend zijn. Wij verbinden ons aan jullie met het doel om de relatie weer op de rails te krijgen.

Lees hier meer

Conflictbemiddeling

Soms beland je in een conflict waar je zonder hulp niet uitkomt. Dit kan een conflict zijn tussen familieleden, buren of op het werk. Conflictbemiddeling is het gezamenlijk oplossen van een conflict met behulp van een neutrale, onafhankelijke derde. Wij bemiddelen partijen bij het vinden van een eigen oplossing voor een conflict.