De BV IK

Moet jij altijd sterk zijn? Ben jij een perfectionist of pleaser? Sta jij altijd klaar voor anderen en heb je geen tijd voor jezelf? Ga je door ondanks vermoeidheid en kwaaltjes? Dan ligt een burn-out op de loer.

Neem de regie over je leven
Leef je leven zoals jij wilt en niet zoals de omgeving dat van je verwacht. Dat is waar dit boek om draait. Want rekening houden met anderen is prachtig, maar niet als dat ten koste gaat van je eigen gezondheid en geluk.

Richt je BV IK op
Lianne de Graaff overwon haar burn-out door zichzelf als een bedrijf te zien. Stel dat jij een bedrijf bent, hoe maak je dan winst? Met het BV IK bedrijfsplan maak je winst in de vorm van energie, geld, persoonlijke groei of zakelijk succes en creëer je meer vrije tijd.

De BV IK is je bedrijfsplan naar een gezond, gelukkig en zinvol leven
Na het lezen van dit boek heb jij alle inzichten én een praktisch en doelgericht actieplan om de regie over je leven te nemen.

Kom in actie en start je BV IK!

Bestel ‘De BV iK’

Na het lezen van dit boek, laat je je niet langer meer leiden door je omgeving, maar door jouw hartsverlangen, jouw innerlijke kompas. Met de BV IK heb je een praktisch, doelgericht en effectief stappenplan in handen om de regie over je eigen leven te nemen. Boordevol handige tips. Geen oppervlakkig geleuter, maar een plan dat werkt. Liefdevol confronterend met de nodige humor.

Wij hopen natuurlijk dat jij net zo enthousiast bent als dat wij dat zijn.

BESTEL NU

Je bedrijfsplan naar een gezond, gelukkig en zinvol leven

In het eerste deel van het boek maak je kennis met de BV IK. Hoe staan op dit moment bij jou de zaken ervoor? Wat wil je veranderen om jouw BV IK gezond, vitaal en winstgevend te maken? In het tweede deel van het boek ga je je BV IK bedrijfsplan maken. Wie ben jij? Waar sta jij voor? Wat wil je bereiken? Wat houdt je tegen? Je gaat meer inzicht krijgen in je mindset. Naast tijd is geld een onderwerp dat altijd een rol speelt. Of je het nu leuk vindt of niet. Daarom ga je in het derde deel aan de slag met het financiële plan van je BV IK.

Inclusief gratis online training

‘Bij het boek ontvang je een gratis online training. Lianne begeleidt je persoonlijk door het boek aan de hand van diverse filmpjes én je ontvangt alle opdrachten uit het boek in de vorm van een werkboek.’

De BV IK is je bedrijfsplan naar een gezond, gelukkig en zinvol leven. En het mooie is: je kunt er vandaag nog mee beginnen!

Let op: De inschrijfpagina is beveiligd met een code.

Deze code vind je op pagina 8 van het boek.

Bestel het boek de BV IK
Ja ik heb het boek gekocht en doe mee met de online training

Referenties

Dit boek is een echte pageturner. De toon en schrijfstijl is zo heerlijk recht-door-zee en eerlijk dat je blijft doorlezen. Daarnaast is het ook een werkboek en krijg je direct de kriebels om je pen te pakken en je vast te bijten in de oefeningen. Zo blijf je bladeren, teruglezen, schrijven, overdenken.

De BV IK is ingedeeld in verschillende delen. Het eerste deel legt uit wat bedoeld wordt met de ‘BV IK’. De schrijfster neemt je mee langs verschillende aspecten, zoals voeding, beweging en mentale weerbaarheid. Boeiend en aansprekend. En ook al denk je op dit gebied al voldoende kennis in huis te hebben, oei… er zijn zó veel eyeopeners! Het tweede deel is vooral heel praktisch en zet je aan het werk: je bént een BV IK en mocht je er nog géén hebben, dan wordt het hoog tijd voor je eigen bedrijfsplan! Een zeer uitgewerkt deel van het boek wordt hieraan besteed en het gaat echt de diepte in. Tenslotte komt ook het financiële gedeelte aan bod en krijg je allerlei nuttige handreikingen van de schrijfster. Door het boek heen wordt er steeds aandacht besteed aan ‘schrijftijd’. Hierin komt duidelijk de ervaring van de coach naar voren. De vele ervaringsverhalen voegen ook veel toe en zijn vaak heel herkenbaar. Bij het boek krijgt je nog een extra werkboek en een gratis online training. Alles inbegrepen in de prijs.

Al heel wat zelfhulpboeken rond persoonlijke ontwikkeling heb ik doorgelezen. Wat zo sterk is aan ‘De BV IK’ is de recht-door-zee-mentaliteit en heerlijke nuchterheid van schrijfster Lianne, in combinatie met haar liefdevolle inlevingsvermogen, haar empathie. Je hóórt haar praten. En juist dat maakt dit managementboek tot een succes. Omdat het dicht bij komt. Al die lijvige Amerikaanse boeken kunnen je veel wijsheid brengen, maar Lianne overtuigt écht en zet je aan het werk! Met als gevolg: balans in je leven, de juiste keuzes maken en van jezelf durven houden!

Jannine van Dalen

“Dit boek zou bij iedereen op zijn nachtkastje moeten liggen. Lianne’s humor, kracht en openheid zijn een feest van herkenning.”

Jarko de Witte van Leeuwen, auteur en mediaspecialist

“In dit boek deelt Lianne haar levenslessen als mens, coach en ondernemer.Liefdevol confronterend houdt ze je een spiegel voor. Na het lezen van dit
boek kun je alleen nog maar in actie komen en je dromen waarmaken.”

Jos Dolstra, oprichter Body & Mind Language Instituut
Meer weten over de auteur? Klik hier!

Haar bedrijf heet JE BENT MEER omdat veel mensen zichzelf ‘minder’ vinden dan ze in werkelijkheid zijn.

Vanuit haar slogan: ‘Je bent meer dan je denkt!’ is het haar passie mensen enerzijds inzichten te geven in zichzelf en hen anderzijds praktische tools te geven om het leven te leiden dat ze willen leiden met blijvende resultaten.

Lianne is geen poezelige coach. Ze is duidelijk, direct en durft vanuit liefde met de nodige humor te confronteren. En dat werkt! Waar ze begon met individuele coaching, groeide haar werk al snel uit tot groepstrainingen en grootschalige bijeenkomsten.

Haar cliënten waren de inspiratiebron tot het ontwikkelen van de BV IK: neem de regie over je leven, geniet met volle teugen en maak met plezier je dromen waar.

Lianne de Graaff is eigenaar van JE BENT MEER. Ze is een ervaren lichaamsgerichte coach, NLP-trainer en spreker over zelfontwikkeling en zakelijk succes.

 

informatie voor de pers