De BV IK

Moet jij altijd sterk zijn? Ben jij een perfectionist of pleaser? Sta jij altijd klaar voor anderen en heb je geen tijd voor jezelf? Ga je door ondanks vermoeidheid en kwaaltjes? Dan ligt een burn-out op de loer.

Neem de regie over je leven
Leef je leven zoals jij wilt en niet zoals de omgeving dat van je verwacht. Dat is waar dit boek om draait. Want rekening houden met anderen is prachtig, maar niet als dat ten koste gaat van je eigen gezondheid en geluk.

Richt je BV IK op
Lianne de Graaff overwon haar burn-out door zichzelf als een bedrijf te zien. Stel dat jij een bedrijf bent, hoe maak je dan winst? Met het BV IK bedrijfsplan maak je winst in de vorm van energie, geld, persoonlijke groei of zakelijk succes en creëer je meer vrije tijd.

De BV IK is je bedrijfsplan naar een gezond, gelukkig en zinvol leven
Na het lezen van dit boek heb jij alle inzichten én een praktisch en doelgericht actieplan om de regie over je leven te nemen.

Kom in actie en start je BV IK!

Bestel ‘De BV iK’

Na het lezen van dit boek, laat je je niet langer meer leiden door je omgeving, maar door jouw hartsverlangen, jouw innerlijke kompas. Met de BV IK heb je een praktisch, doelgericht en effectief stappenplan in handen om de regie over je eigen leven te nemen. Boordevol handige tips. Geen oppervlakkig geleuter, maar een plan dat werkt. Liefdevol confronterend met de nodige humor.

Wij hopen natuurlijk dat jij net zo enthousiast bent als dat wij dat zijn.

BESTEL NU