Executive coaching

Executive coaching voor individuele topfunctionarissen die problemen vóór willen zijn, vitaliteit en visie willen faciliteren en optimaal willen presteren en communiceren.

Voor wie is executive coaching bedoeld?

Executive coaching is er voor topfunctionarissen, directeuren of topmanagers die tijdelijke ondersteuning biedt in het bevorderen van jouw leiderschapskwaliteiten.

Executive coaching is een coachtraject met een aanpak die past bij jouw vraag. Als leider, bestuurder of ondernemer schaak je op vele borden tegelijk. Op een aantal daarvan gaat het prima en soepel maar hier en daar krijg je het niet goed voor elkaar. Dat vraagt veel energie. Dat levert frustratie op of het kost domweg geld. Het zijn lastige situaties waar je niet om hebt gevraagd. Een executive coach helpt je hierbij.

Een executive coach helpt jezelf weer in beweging krijgen

Met executive coaching zijn wij je sparringpartner, gids en klankbord. Vaak begint het met een werkvraag, maar naarmate de gesprekken vorderen, zal je ontdekken dat er een wereld van persoonlijke waarden en verlangens opengaan. Onze executive coach zet dit in beweging. Hierdoor ligt de weg weer open naar het werken vanuit jouw innerlijke drijfveren, authenticiteit en het optimaal benutten van jouw capaciteiten.

Jouw belang is het belang van de executive coach

Binnen het bedrijf is het soms lastig om echt over jezelf te praten. Tegenstrijdige belangen liggen op de loer. Daar hoef je je bij ons geen zorgen om te maken. Jouw executive belang is ons belang.

Misschien heb je wel eens de verzuchting geslaakt: ‘Het lijkt wel of ik met een stelletje pubers van doen heb…’ Of misschien denk je wel eens: ‘Het werk op zich is geweldig, maar die mensen…’. Je hebt met mensen te maken als medebestuurders, collega’s, medewerkers of opdrachtgevers en wilt hen kunnen beïnvloeden, aansturen, begeleiden en overtuigen. De sleutel ligt in jouw handen. Onze executive coaching helpt jou die sleutel weer om te draaien. We gaan doelgericht aan het werk met je vraag. Op deze manier ontwikkelt executive coaching jouw persoonlijke eigenschappen.

Lianne: ‘Ik combineer zakelijkheid met spirituele zingeving. Ik weet de mix te maken tussen praktische en doelgerichte gesprekken die op mentaal niveau snel tot inzichten leiden en diepgaande interventies om de cliënt echt in contact te brengen met zijn eigenheid en diepste drijfveren.’

Lees over onze aanpak voor meer informatie over onze filosofie en wat je met executive coaching kunt bereiken

Executive coaching is er voor iedereen die problemen vóór willen zijn, vitaliteit en visie willen faciliteren en optimaal willen presteren en communiceren. Wil jij een traject starten of wil je meer informatie? Schrijf je dan nu in voor een gratis kennismakingsgesprek of neem contact op. Bij het gratis kennismakingsgesprek kunnen we kijken of executive coaching iets voor je is.

Coach: Lianne de Graaff
Locatie: Papendrecht

Blijf op de hoogte van executive coaching!

Wij willen je graag op de hoogte houden van wat JE BENT MEER allemaal voor jou kan doen. Dus wil je op de hoogte blijven van alles wat met executive coaching en andere coachingsonderwerpen te maken heeft? Meld je dan gelijk aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook!