Wij werken met gemotiveerde mensen die nieuwsgierig zijn naar zichzelf en op ontdekkingsreis willen.

JE BENT MEER werkt met mensen die zich in de context van gezin, relatie of de eigen persoonlijkheid willen ontwikkelen. Mensen die uit balans zijn omdat ze bijvoorbeeld stress of vermoeidheid ervaren, worstelen met problemen, zich niet begrepen voelen, faalangst kennen of een gebrek aan zelfvertrouwen, niet weten wat ze willen of gewoon meer inzicht in hun gedrag willen krijgen en op zoek zijn naar een zinvolle richting.

JE BENT MEER werkt tevens met mensen en teams die zich in de zakelijke context willen ontwikkelen. Of het nu gaat om persoonlijk leiderschap, ondernemerschap, teambuilding of omdat je vastloopt in je werksituatie en stress, burnout of lichamelijke klachten ervaart.Ontdek je innerlijke kracht om je doelen te realiseren, het effect van je communicatie te vergroten, oude denkbeelden los te laten en JOUW leven vorm te geven zoals JIJ dat wilt.

JE BENT MEER kan je helpen het volgende te bereiken:

 • Je kunt gezonde grenzen stellen en kiezen voor jezelf.
 • Je hebt ontdekt hoe je met jezelf en anderen communiceert.
 • Je accepteert jezelf en houdt van jezelf.
 • Je hebt inzicht in je eigen gedrag en functioneren.

Onze filosofie

Wij werken vanuit de visie dat ieder mens alle mogelijkheden heeft om zijn of haar persoonlijke doelen te halen. Hoe meer je jezelf accepteert, des te meer heb je de ander te bieden.

Eerlijkheid en authenticiteit zijn noodzakelijk om een gelukkig leven te leiden. Mensen worden als origineel geboren, maar sterven veelal als kopie. Wij gaan daarom samen op zoek naar jouw eigenheid.

Onze aanpak

Wij dagen je uit om de diepte in te gaan, waarbij jouw eigenheid centraal staat. Natuurlijk kunnen wij je technieken leren of “trucjes” op gedragsniveau. Een techniek alleen biedt echter niet het resultaat dat je verdient. Dat wat er onder ligt, jouw dromen, eigenschappen, vaardigheden en talenten, dat is wat je pas écht succesvol kan maken.

Wij maken persoonlijke ontwikkeling eenvoudig en inspirerend. Onze ervaringsgerichte aanpak komt snel tot de kern en geeft direct resultaat. Wij bieden een unieke vorm van intensieve begeleiding, waarbij we gebruik maken van professionele technieken en ervaringsoefeningen om klachten, problemen of belemmeringen snel, blijvend en doelgericht aan te pakken.

Wat maakt ons uniek?

 • Wij hebben passie voor mensen.
 • Wij zijn ervaringsdeskundigen.
 • Wij geloven in recht door zee.
 • Wij zorgen voor actie.

Sleutelwoorden die bij ons passen:

 • Spiritueel, maar niet zweverig
 • Doelgericht en effectief
 • Liefdevol confronterend
 • Authentiek, respectvol en zonder oordeel.

Jij bent uniek net als iedereen. Daarom werken wij op maat.In het eerste gratis kennismakingsgesprek wordt de coachvraag bepaald. Op basis daarvan wordt een doelgericht totaalplan opgesteld. Een sessie duurt een uur en in de regel starten we één coachsessie per week voor vijf achtereenvolgende weken. Daarna volgt een eerste evaluatie en worden eventueel nieuwe afspraken gemaakt. Als gediplomeerd coach worden de particuliere behandelingen van Lianne door vele zorgverzekeraars vergoed. Zie daarvoor Tarieven en Vergoedingen Particulieren.

Wil jij ontdekken dat je veel meer bent dan je nu denkt, ziet, hoort, voelt en ervaart?
Neem contact op.