Loopbaancoaching

Loopbaancoaching om regisseur van je eigen loopbaan te worden, de balans op te maken, vandaar uit keuzes te maken om te bereiken wat je écht belangrijk vindt.

Voor wie is loopbaancoaching bedoeld?

Loopbaancoaching is voor iedereen die echt werk wil maken van zijn of haar ambities. Je wilt nieuwe inzichten verwerven, concrete doelen stellen en hiermee aan de slag.

Loopbaancoaching is een kort en intensief maatwerktraject, gericht op jouw persoonlijke doelen. Wellicht heb je het gevoel dat je niet meer op de juiste plek zit. Word je onvoldoende uitgedaagd. Kost je werk je teveel energie of wil je simpelweg eens wat anders doen. Om meer grip op je loopbaan te krijgen, zijn krachtige keuzes nodig. Wij gaan hierbij uit van jouw kracht, talent en ambitie. Hier helpt onze loopbaancoach jou bij.

Jouw loopbaan en je levensverhaal ontmoeten elkaar tijdens de loopbaancoaching.

Wat zijn terugkerende patronen in je leven? Welke kwaliteiten, belemmeringen en uitdagingen komen steeds naar voren? We blikken terug om hier inzichten in te krijgen. Vervolgens kijken we wat die inzichten bieden voor de toekomst. Het gaat een stap verder dan even een CV doornemen en wat tips geven. Het biedt naast inzicht en bewustwording ook een heldere kijk op jouw wensen voor de toekomst. Waar liggen jouw ambities en wat wil jij bereiken? Met loopbaancoaching krijg je inzicht in je huidige situatie en ontdek je waar ruimte voor vernieuwing en/of verdieping ligt. Kortom, een nieuw loopbaanperspectief.

Lianne: ‘Als HR manager heb ik heel wat CV’s en loopbaantrajecten voorbij zien komen. Nu heb ik niet meer het belang van een organisatie die ik moet dienen in mijn achterhoofd, maar kan ik er helemaal 100% zijn voor de ander. Dat maakt de loopbaancoaching zoveel waardevoller. En met de belangrijke loopbaankeuzes die ik zelf in het verleden heb gemaakt, schaar ik mijzelf absoluut onder de ervaringsdeskundigen voor wat betreft het opbouwen van een uitdagende loopbaan.’

Lees over onze aanpak voor meer informatie over onze filosofie en wat je met onze loopbaancoach kunt bereiken.

Onze loopbaancoach is er voor iedereen. Ook voor jou. Wil jij een coachtraject starten bij JE BENT MEER, geef dit dan zo snel mogelijk aan. Wij kunnen dan voor jou een gratis kennismakingsgesprek inplannen, waarna jij werk kan gaan maken van jouw ambities. Neem gerust contact op voor jouw eigen persoonlijke loopbaancoaching.

Coach: Lianne de Graaff
Locatie: Papendrecht

Blijf op de hoogte van loopbaancoaching!

Wij willen je gratis op de hoogte houden van wat JE BENT MEER allemaal voor jou kan doen. Dus wil je op de hoogte blijven van alles wat met loopbaancoaching en andere coachingsonderwerpen te maken heeft? Meld je dan gelijk aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook!