Lianne als inspirerende gastspreker

Op zoek naar een inspirerende spreker voor je seminar, netwerkbijeenkomst of voorafgaand aan een vergadering die deelnemers echt iets opbrengt.

Een inspirerende spreker voor het geven van presentaties, lezingen en workshops.

Hoe is het met jouw BV-IK gesteld?

Ben jij vader? Moeder? Zoon? Dochter? Partner? Vriend? Vriendin? Collega? Leidinggevende? Bestuurslid? Hoeveel ballen houd jij in de lucht? Moet je ze wel allemaal in de lucht houden? Over welke ballen hebben we het eigenlijk? En wat als er een valt? Voor wie houd jij ze in de lucht? Wat levert het op? Wat kost het?

google cover

Gastspreker Lianne deelt tijdens dergelijke bijeenkomsten haar visie over in balans zijn en tegelijkertijd alle ballen in de lucht houden.

Alle ballen is een breed begrip. Afhankelijk van jullie eigen wensen maakt zij haar verhaal passend bij de doelgroep en de hoeveelheid spreektijd die ze krijgt.

Gastspreker Lianne staat bekend om het feit dat ze haar expertise met enthousiasme en verve weet over te brengen.

Of dat nu voor een groep van 25 of 500 deelnemers is en ongeacht of het gaat om een presentatie van 20 minuten of een workshop van 2 uur. Zij heeft ervaring met spreken voor groepen tot 500 personen en heeft die ervaring niet alleen in Nederland, maar ook voor een Engelstalig publiek opgedaan. Een gastspreker huren als Lianne geeft nieuwe inspiratie.

Gastspreker Lianne laat de deelnemers naar huis gaan met nieuwe inspiratie, nieuwe ideeën en concrete actiestappen om thuis of op het werk in de praktijk te brengen.

Enkele reacties van een aantal deelnemers naar aanleiding van de presentatie ‘De BV-IK, hoe houd ik alle ballen in de lucht?’ van gastspreker Lianne:

  • ‘Een boeiende en leerzame presentatie over mijn persoonlijke BV-IK.’
  • ‘Ik realiseerde me weer dat mijn gezondheid de kern is.’
  • ‘Een inspirerende en actieve presentatie. We hingen echt aan je lippen.’
  • ‘Vrolijk, enthousiast en confronterend tegelijkertijd.’
  • ‘Een bijzonder humorvolle combinatie van trainen, presenteren en cabaret!’
  • ‘Bijzonder hoe jij je eigen ervaringen deelt en koppelt aan inzichten die voor iedereen herkenbaar en toepasbaar zijn. Dank je wel!’

Wil jij Lianne als gastspreker? 

Wil je Lianne als gastspreker? We nodigen je van harte uit om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken via info@jebentmeer.nl of 06 – 43 68 42 76.

PS: Lianne vindt het heerlijk om voor groepen te staan en mensen te laten zien dat het voor iedereen mogelijk is om vanuit innerlijke kracht doelen te realiseren, effectiever te communiceren, oude patronen los te laten en jouw leven vorm te geven zoals JIJ dat wilt. Dus schroom niet om haar te vragen!