Een professionele en betrokken mental coach in Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Delft, Woerden of Alphen aan den Rijn vind je bij JE BENT MEER. Ben je om welke reden dan ook uit balans geraakt en lukt het niet om je leven weer op de rit te krijgen, grenzen te stellen of je doelen te halen, dan biedt een coachingstraject uitkomst, waarbij je samen met je mental coach ontdekt waar je heen wilt en ontwikkel je op een inspirerende manier je eigen talenten, competenties en kennis. Na het volgen van het coachingstraject ben jij weer in balans en treed je de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Ervaren mental coach in Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Delft, Woerden en Alphen aan den Rijn

Bij JE BENT MEER vind jij de ervaren mental coach in Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Delft, Woerden of Alphen aan den Rijn die je de juiste handvatten kan aanreiken om je leven te leiden zoals je dat graag wilt. Tijdens het coachingstraject stelt de mental coach je vragen en krijg je inzicht in jezelf. Ook kunnen er ervaringsoefeningen worden aangereikt om een concreter beeld te krijgen van je innerlijke kracht. Je kunt kiezen voor individuele begeleiding of voor deelname aan een groepstraject.

Afspraak maken met mental coach in Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Delft, Woerden of Alphen aan den Rijn

Je bent al goed op weg door na te denken over je ontwikkeling en kunt echt beginnen met je leven te veranderen door een afspraak te maken met je mental coach in Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Delft, Woerden of Alphen aan den Rijn. Bel gerust voor meer informatie via 06-43684276 of maak gelijk een afspraak voor een eerste kennismaking. Mailen kan ook via info@jebentmeer.nl.