Wie is Lianne?

de BV IK

Ik ben in 1968 geboren als dochter van een NS-conducteur en zijn vrouw. Ik ben opgegroeid in een traditioneel gezin. Als kind dacht ik: ‘Als ik later groot ben en op mezelf woon, dan ben ik vrij om te doen en laten wat ik wil.’

De praktijk bleek anders. Hard werken, mezelf wegcijferen en de vrijheid bleek ver te zoeken. Het leek wel of iedereen in mijn omgeving wat van mij verwachtte. Wanneer deed ik wat ik zelf wilde? Er was een burn-out voor nodig om mij wakker te schudden. Ik ben nu 15 jaar verder, in balans en leid het leven dat ik wil.

Waarom ben je gestart met JE BENT MEER?

Ik heb een passie voor coachen. Leer mensen graag om met liefde naar zichzelf te kijken. Ik zie zoveel mensen worstelen om alle ballen in de lucht te houden. Ik weet dat dit niet nodig is!

Wat maakt jou anders dan andere coaches?

  • Mijn doelgerichte zakelijkheid is in balans met mijn warme empathische kant.

  • Liefdevol confronterend met de nodige humor houd ik je een spiegel voor.

  • Ik ben geen poezelige coach. Ik ben duidelijk en direct.

  • Ik ben ervaringsdeskundige.

Afbeelding1

NLP
Coach
BML
Trainer

Wat is je professionele achtergrond?

Op 25-jarige leeftijd was ik het creatieve brein en mede-eigenaar van sport- en preventiecentrum FitVision, waar gezondheid en vitaliteit nog steeds centraal staan. Om mijzelf te ontwikkelen, maakte ik de overstap naar ABN AMRO waar ik begon als vestigingsmanager. Mijn coachende leiderschapsstijl resulteerde in de promotie naar human resourcemanager van 24 kantoren tijdens een grote reorganisatie. Dit was de leukste functie die ik ooit gehad had. Het leverde me een burn-out op. Een jaar later nam ik afscheid van ABN AMRO en startte ik mijn eigen marketingonderneming waarin ik ondernemers trainde in hun bedrijfsontwikkeling. Na een noodgedwongen uitstapje in loondienst als Manager Business Center bij Beurs-WTC te Rotterdam kroop het bloed waar het niet gaan kon. Ik startte JE BENT MEER Coaching & Training.

Inmiddels ben ik breed opgeleid. Je zou mij een lichaamsgerichte coach & trainer kunnen noemen. Ik ben gediplomeerd BML Trainer (BML = Body & Mind Language), NLP Trainer, Coach/Counselor in professionele NLP en Kernkwaliteitentrainer (Offman). Ik onderging zelf coaching en psychologische sessies en volgde management- en leiderschapstrainingen.

Jaarlijks volg ik diverse bijscholingen om mijzelf scherp te houden en constante hoge kwaliteit te leveren. Tevens heb ik in 2015 mijn CPION geaccrediteerde diploma ontvangen voor de SHO Registeropleiding Psychosociale Basiskennis. Deze accreditatie is door de 5 grote zorgverzekeraars (VGZ, ONVZ, Achmea, Menzis en CZ) bepaald, om verzekerden die complementaire zorg willen via de aanvullende verzekering, te garanderen dat ze veilige en professionele kwalitatieve zorg krijgen op HBO niveau. Wil je weten welke zorgverzekeraars momenteel mijn behandelingen (deels) vergoeden via de aanvullende verzekering, zie tarieven en vergoedingen.

Tot Slot. Ik heb geleerd dat ik veel meer ben dan ik dacht.

Ik ben gegroeid naar een vrouw in balans. Ik sta in mijn kracht, durf keuzes te maken, ben mezelf gaan waarderen en van mezelf gaan houden.

Ik wil meer informatie!

Wil jij samen met mij jezelf weer in balans brengen en ontwikkelen?

Pak eens de telefoon en kom langs of stuur me een mailtje. Je bent van harte welkom!

Ik wil meer informatie!