Stevig in je schoenen staan. Weten wie je bent, waar je staat en waar je naar toe wil. En door middel van deze attitude anderen inspireren en begeleiden.

Het belang van een goede coach op de werkvloer in Rotterdam

De economische crisis heeft voor veel veranderingen in het bedrijfsleven gezorgd. De klant staat steeds meer centraal en een goede, vriendelijke service is hierbij onontbeerlijk. Maar wanneer werknemers niet goed in hun vel zitten is het lastig om positiviteit uit te stralen en efficiënt te werken. Enkel taken toewijzen, delegeren en opleggen door managers werkt niet. Taakgerichte management is al een behoorlijke tijd uit de “mode”geraakt.

Rotterdamse medewerkers hebben behoeften aan een coach

Werknemers hebben behoefte aan motivatie, erkenning van hun kwaliteiten en talenten en waardering voor hun werk. Dit vraagt een andere aanpak van managers en leidinggevenden. Als coach in Rotterdam zal je met een mensgerichte aanpak de situatie in betere banen leiden. Dit houdt in dat je jouw werknemers op een respectvolle manier ondersteund waarbij aandacht wordt gegeven aan de mens zelf. Je treedt dus echt op als coach en niet als een manager die enkel de taken uitdeelt en het werkproces in de gaten houdt.

Het doel is natuurlijk om als mensgerichte coach in Rotterdam alle doelstellingen te bereiken en jouw team op een effectieve en gemotiveerde manier de dagelijkse werkzaamheden te laten uitvoeren. Het kan zijn dat deze manier van leiding geven een grote omschakeling is en daar kunnen wij bij ondersteunen. Met JE BENT MEER wordt jij een herboren coach die heel Rotterdam aankan!

Ken jezelf, ken de ander

Een mens moet goed in zijn vel zitten om met passie en aandacht zijn beroep uit te kunnen oefenen. Hiervoor is aandacht, begrip en motivatie nodig. Als professional kies je dus bewust voor een coachende houding. In de eerste plaats zal je jezelf moeten ontwikkelen en aandacht besteden aan je eigen houding en attitude. JE BENT MEER helpt je daar bij. Samen met jou gaan we kijken naar jouw unieke kwaliteiten en talenten. Daarnaast gaan we je nieuwe vaardigheden leren. Je leert assertief te zijn, jezelf te presenteren en om te gaan met werkdruk, maar ook om opmerkzaam te worden. Wat beweegt anderen? Wat is voor anderen belangrijk en hoe uiten zij dit? De basis van mensgericht managen is immers: ken jezelf en ken de ander. De harmonie die daardoor ontstaat zorgt er voor dat alles mogelijk is.

Wat brengt onze training als mensgerichte coach in Rotterdam jou?

  • Je leert jezelf kennen en kan op jezelf reflecteren
  • Heldere, respectvolle communicatie met anderen
  • Je leert anderen motiveren en op die manier aan te zetten tot actie
  • Geduldig en op een open manier confrontaties aan te gaan

Kortom: Elke coach in Rotterdam kan veel voordelen uit deze training halen. Niet alleen zakelijke voordelen maar ook voordelen voor jezelf en je omgeving. Neem gerust contact op met JE BENT MEER voor meer informatie.

Coach: Lianne de Graaff
Locatie: Papendrecht

Wij houden jou op de hoogte

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van onze coach in Rotterdam en coachingsonderwerpen? Meld je dan gelijk aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook!